Det høres kanskje noe spesielt ut. Å arrangere et bryllup inne på et kjøpesenter.
Noe det kanskje også var. Men samtidig som settingen var alt annet enn det man forbinder med et bryllup, ble vielsen en verdig seremoni for to mennesker som elsker hverandre.

Men hvordan ender man opp med å skulle arrangere et bryllup på et kjøpesenter? Vel, det er en kombinasjon av dumdristighet, breiale kommentarer og store idéer.

Hva er vel mer naturlig?

Fire uker før vielsen ble vi invitert med på et møte av kommunikasjonsbyrået til kjøpesenteret Lillestrøm Torv. De ønsket innhold til et bryllupsevent de skulle arrangere, og så for seg brudekjolevisning på senteret. Vi kontret med at vi heller ville gjøre noe som skiller seg ut fra hva alle andre gjør. Og hva er vel mer naturlig om tematikken er bryllup, å arrangere et bryllup? Senterledelsen falt pladask for idéen og tidspresset var offisielt igang. 4 uker senere skulle et fullverdig bryllup arrangeres. Uten at vi hadde et par som skulle gifte seg.

Gjennom facebook-pagen til senteret gikk vi ut og søkte etter gifteklare par som var villige til å gifte seg inne på Lillestrøm Torv. Det mot at de fikk hele vielsen og bankettmiddagen spandert. Med en premieverdi på godt over 300.000,- søkte over 70 par om å få gifte seg.
Etter en intensiv intervjurunde falt valget ned på Anne Lise & Håkon. 

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Verdig, flott og vakkert.

Med paret på plass og kun to uker til vielsen startet jobben med selve eventet. Det mange brudepar bruker flere år på å arrangere gjorde vi i MASSIV på 2 uker.
Alt samtidig som vårt filmteam fulgte brudeparets forberedelser med valg av kjole, dress, ringer og andre ting til vielse og bankettmiddag. Anne Lise og Håkon sitter altså på videomateriale av hele prosessen opp mot vielsen samt alt fra den store dagen, noe som svært få andre brudepar kan vise til i etterkant.

Selve vielsen ble et verdig høydepunkt med vakre toner levert våre venner Saima-Iren & Ole Marius, en dyktig og stødig viksler i Kaja Lorentzen fra humanetisk forbund og ikke minst venner og familie som satt en flott ramme rundt den høytidelige stunden.
Etter at han og hun, hadde blitt herr og fru ble det kutting av Lillestrøm’s største bryllupskake før ferden fortsatte med hest og vogn til Scandic Lillestrøm hvor mottakelsen og bankettmiddagen ventet i mer private omgivelser.

Vi i MASSIV er stolte og ydmyke over leveransen vi hadde for Lillestrøm Torv, men kanskje viktigst for Anne Lise og Håkon. To herlige mennesker som vi har blitt glade i og som vi i dag kaller våre venner.

For å sitere søknaden til Anne Lise og Håkon

«Noen har flaks»

Og noen er oss i MASSIV som har fått jobbe med et så herlig par.

EVENT MASSIV