Da det danske klesimperiet, DK Company skulle samle alle sine ansatte på hovedkontorene til de ulike merkene de eier ble MASSIV en naturlig partner for å forene ansatte som vanligvis ikke arbeider sammen.

Med en rekke ulike klesmerker hvor alle driver med sitt under samme paraply, er det ikke gitt at et julebord hvor alle ansatte samles på tvers av de ulike merkene blir en suksess. Vi Nordmenn er tross alt kronisk innesluttede mennesker av natur, og det å møte en haug med mennesker man til daglig ikke omgås er ikke alltid løsningen for et strålende julebord. Gjennom et flott samarbeid med de kreative sjelene i DK Company skapte vi en eventyrlig stemning som sikret et sammensveiset julebord som holdt det gående til langt over planlagt tidspunkt.

I lokalene til Norsk Moteforum på Skøyen ble det dekket til middag og fest, med delikat belysning og et solid lydanlegg gikk rommet fra å være en foaje med fokus på de ulike show-roomene til noen av Norges største klesmerker til å bli et fullverdig eventlokale med en stilren jul og vinterfølelse. 

Kvelden var full av kåringer, latter, god mat og dans som i sin helhet skapte en sammensveiset gjeng som står sterkere til å sammen kunne løse morgendagens utfordringer og dele best practice med hverandre på tvers av merkevarene. Vi ser frem til å jobbe med gjengen i DK Company igjen og takker for en herlig kveld.

EVENT MASSIV