Gjennom 40 år har PÅHÅRET klippet, vasket og stylet håret til det norske folk. Et slikt jubileum krever selvsagt en skikkelig hyllest. Av selskapet, de ansatte og ikke minst grunnleggeren. MASSIV har i mange år jobbet tett og godt med PÅHÅRET. Det var derfor naturlig at vi la alle kluter til for å sikre våre venner i et av Norges største frisørkonsern en skikkelig bursdagsfeiring

Fra festival, til jubileum.

Med fjorårets «PÅHÅRET & LEAN FESTIVAL» (les her) friskt i minne, var det i år tid for å ta det tilbake til det formelle og staselige. Med eventlokale sentralt plassert i Oslo kom frisørene fra hele landet for å hylle hverandre og ikke minst egen arbeidsplass. Kvelden ble ledet av moromann og tv-personlighet Henrik Thodesen til stor begeistring blant festklare frisører. 

Showet startet med et tilbakeblikk på de siste 40 år, og de ulike frisyrene vi både har elsket og hatet. Lærlingene i kjeden holdt et forrykende hårshow som satte standarden for 40års-jubileet. Kvelden fortsatte med god mat & drikke, samt en rekke priser til hardtarbeidende frisører. I en herlig blanding av latter, gledestårer, smil og dans holdt frisørene kvelden gående til underholdning av Nicoline Kaasin, kjent fra Stjernekamp, vokalgruppen Host og dansegruppen Extravadanza. Med andre ord, et jubileum verdig!

" "

Det er tross alt ikke hver dag en bedrift vi har jobbet med i mange år fyller 40. Derfor ønsket vi å gjøre stas på jubilanten og bø opp til tango med vår gode venn Jørn Hoel.
Til stor begeistring i salen kunne Thodesen introdusere Hoel som sang som om hele Oslo sentrum skulle få høre han.  

«Det er utrolig deilig å komme, delta på festen og vite at dere har koll på alt. Og tusen takk for overraskelsen med Jørn Hoel! Det var super hyggelig»
– Maj Hovde, PÅHÅRET-gruppen.

Vi i MASSIV ønsker å takke våre venner i PÅHÅRET-Gruppen for en flott kveld sammen og gleder oss til de neste 40 årene med flotte frisyrer!

EVENT MASSIV