Om å låne penger uten sikkerhet

Låne penger uten sikkerhet

Det er bare i løpet av de siste årene, at lån uten sikkerhet har blitt tilgjengelig for folk flest. De fleste ordinære banker lever fremdeles i fortiden, og fremdeles forstår bankene ikke, at folk flest i Norge foretrekker enkle prosesser og at den teknologiske utviklingen har gjort oss bortskjemte på td. Nå er det så enkelt, at du kan legge inne en søknad på farta om et lån på 75.000, uten å skulle stille sikkerhet eller få spørsmål om hva du vil bruke de på.

Du søker bare med BankID online, og deretter venter du bare på svar om det blir godkjent. Noen långivere vil be om mer dokumentasjon, men alt av opplysninger du får av det offentlige, vil ligge lett tilgjenggelig på nett. De fleste arbeidsgivere vil også sende lønnsslipper på mail eller via annen løsning. I dagens teknologiske samfunn, er alt å finne på nett. Vi kommunikerer, handler og får post via internettet. Hvorfor skulle det være anderledes med forbrukslån?

 

Det går ufattelig raskt

Søknadsprosessen er utrolig enkel, fordi du behøver bare en telefon eller datamaskin for å legge inn en lånesøknad. Og bankID selvfølgelig. Vanligvis vil lånutbyder gjøre sin vurdering, ut i fra en helhetsvurdering av lånesøknaden din, basert på din alder i første omgang, fordi alderen din gjør at de kan ta en overordnet kredittvurdering av deg. Videre må du fylle inn hvor mye penger du ønsker å låne og hvor lengelig, slik at du kan underskrive dokumenter digitalt.. Noen ganger kan du også velge avdragsfrihet i f.eks 3 måneder, slik at du får litt pusterom før du skal begynne å betale tilbake igjen på lånet. Oftest når du tar opp et lån, er det tross alt fordi du trenger penger og ikke har nok inntekt til den utgiften du låner penger til. Derfor er det en kjærkommen anledning til å slippe unna avbetalingen en liten periode. Inntekter og gjeld du allerede har vil også være opplysninger du kan bli bedt om å oppgi.

Hvilke opplysninger som er relevante for lånesøknaden din, vil variere veldig fra låneutbyder til låneutbyder, så du skal ikke henge deg opp for mye i det. Sammenlign lån heller selv, slik at du kan se hva de enkelte krever av deg. Det er mye av de samme kravene som går igjen.

 

Lån uten sikkerhet – forbrukslån.

Å låne uten sikkerhet er ganske vanlig i disse dager, og det er mange steder der du har denne muligheten. Siden det er mange tilbydere, har utlånsrentene også blitt lavere, så nå kan du få et lån uten sikkerhet til en god og rimelig pris. Det er derfor svært gunstig å være på forbruker-siden nå for tiden, siden du kan velge mellom mange långivere. Her er KapitalKassen til stor nytte. Det er nok av penger å spare ved å tenke seg om et øyeblikk og velge et lån hvor renten er lav. Så se deg rundt før du bestemmer deg – det er virkelig god og sunn fornuft, som lønner seg både på kort og på lang sikt.

KapitalKassen

Er du på utkikk etter et lån, som er kjapt, eneklt og greit å få godkjent, er forbrukslån et veldig godt alternativ til den tidkrevende prosessen det er å måtte gå fysisk i banken for å få en vurdering av lånesøknaden din. Du kan skreddersy lånet etter inntekten din og mulige eventualiteter, slik at det passer sammen med ditt budsjett. Et usikret lån, gjør også at du slipper å stille noe i pant eller sikkerhet for lånet.

 

Du er bare noen klikk unna.

Det tar deg bare noen få klikk med museknappen, og du har lånesøknaden i gang. Det koster ingenting å søke og du kan være sikker på at alle opplysninger som blir sendt inn, vil oppbevares trygt og sikkert, og utenfor andres rekkevidde. Du vil alltid ha en angrerett når du handler i en online butikk. Dette gjelder også forbrukslån på nett, og du skal bare fylle ut et skjema, hvis du skulle ombestemme deg, Du vil uansett ikke få en låneavtale uten at du signerer den med BankID eller fysisk (hvor du skal printe, underskrive og poste lånedokumentene).

Når det har blitt så enkelt å låne, er det å anbefale, at du sammenligner og kikker litt rundt på de forskjellige lånetilbudene. På den måten kan du spare mange penger i det lange løp og du kan også bruke dette til å gå inn i samtaler med de forskjellige långivere, slik at du kan prøve å presse ned renten. Ikke vær redd for å ta kontakt med de du har lagt inn en søknad hos, skulle du ha noen spørsmål.

Les siste nytt om forbrukslån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *