[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lillestrøm Sportsklubb og eventbyrået MASSIV signerer ny og forbedret avtale for 2019 sesongen med opsjon på en ytterligere sesong. Avtalen er omfattende, og vil sikre Åråsen-publikummet en økt profesjonalitet rundt det eventet som er en fotballkamp.

«Som det eneste eventbyrået i Lillestrøm er det viktig for MASSIV å støtte opp rundt aktivitet og opplevelser i byen. Her har LSK en særstilling som byens mest kjente opplevelsesarena.»
– Daniel Hamnes, Daglig Leder i MASSIV AS

I tillegg til å fortsette samarbeidet fra 2018 med FANZONE, som i år flyttes til Torvet i Lillestrøm, vil MASSIV være en aktiv partner som vil bistå klubben med en rekke ulike aktiviteter gjennom hele sesongen. Først sammen med Lillestrøm Kultursenter på vår LSK Kick-Off denne fredagen. Kjøp billetter her

Hamnes forteller at sportsklubben skal få dra god nytte av å ha MASSIV med på laget.

«LSK er en bauta i norsk fotball og etter 45 sammenhengende år i toppen gir klubben enormt mye erfaring i å arrangere kamper. Vi tror samtidig det er rom for noen endringer som tar klubben enda et steg videre, i første omgang med VIP-konseptene.
Vi ser hvilket enormt arbeid Kanarifansen legger ned om dagen, og ønsker å være med å støtte oppom det engasjementet som er i byen rundt LSK.» 

Lillestrøm Sportsklubb er henrykte over å ha MASSIV med seg som eventpartner i året som kommer, og håper det vil være med på å øke kampdagsopplevelsen for store og små.

«Å få på plass denne avtalen var viktig for LSK for å sikre profesjonalitet rundt matchene og ikke minst øke kampdagsopplevelsene både på stadion og i byen. Vi tror de planene vi har sammen med MASSIV vil være med på å gjøre Åråsen til et enda mer ettertraktet opplevelsestilbud for store og små.»
– Espen Søgård, Salgssjef i LSK

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»5253″ full_width=»» opacity=»100″ max_width=»75%»][/vc_column][/vc_row]

MASSIV