Nybakt Norgesmester gleder seg til fortsettelsen

Da MASSIV ble unnfanget ble det klart at det var én tanke som stod i førersetet. Vi skal bli Norges beste eventbyrå! En ganske breial tanke, men det er uansett målet til dette fremmadstormende byrået. Ingen har tross alt utrettet noe ved å legge lista lavt.

Og vi la selvsagt ikke lista lavt heller da deltok på NM i event. Kun en ting er godt nok for MASSIV, og det er å være best, enten det er i NM, en pitch eller leveransen av et event.

Hvert år arrangeres nemlig Norgesmesterskapet for eventbyråer i samarbeid med Norges Varemesse, Thon Hotels og Scandic. NM i event er en konkurranse hvor hvert byrå testes i en rekke kreative, fysiske og varierte oppgaver som kan relateres til det å arrangere eventer. Under årets NM for eventbyråer på Norges Varemesse i Lillestrøm stilte vi på det vi vil kalle «hjemmebane» mot 16 ulike byråer i kampen om å kunne kalle seg Norgesmester i event.

Etter en lang dag full av utfordringer var det til slutt vi i MASSIV som kunne løfte pokalen og kalle oss vinnere av NM i event. 

«Dette er et steg på veien til å nå vårt mål om å være Norges beste eventbyrå, og vi er stolte over det faktum at vi nå kan kalle oss Norgesmestere i event.»
– Kenneth Berg-Paulsen, Byråleder

Dette er altså kun et av mange steg på veien, for MASSIV er kommet for å bli.

Ønsker du å jobbe med Norgesmesterne i event? Kontakt oss i skjemaet under.

EVENT MASSIV