Fra advokatkontor til eventlokale

Advokatkontoret Økland & Co er en kjent aktør i Lillestrøm og det var derfor gledelig for oss i MASSIV å få ta del i deres gjennomføring av deres kontorfest. Det å ha fester på eget kontor er en fin måte å utnytte ressurser på, men fordrer at man fyller kontoret med elementer som gjør at det man møter hver dag, ikke er det man møter når man ankommer festen.

Vi i MASSIV hadde uten at de ansatte var klare over det rigget om kontoret med våre Office Games, lydutstyr, DJ og diverse dekor for å sette Oktoberfest-tematikken som Økland ønsket. Sammen med LED-belysningen som ble satt opp i hele lokale ga dette et event som var som skapt for både proffe- og hobbyfotografer. Som vår eventfotograf sa så fint:

«Her trenger man ikke filter eller redigering, festen er et insta-filter i seg selv»

Det å skape «insta-vennelige» eventer står alltid høyt på prioriteringen for oss i MASSIV, ene og alene fordi vi ser verdien i at event-deltakerene deler bilder i sosiale medier. Ikke kun fordi det er god markedsføring for oss selv, men også fordi det er god markedsføring for ens egen arbeidsplass. Det er tross alt gjennom å vise hvor morsom jobb man har at flere får lyst til å jobbe for et firma. Google, Amazone og våre egne i DNB og Nordic Choice Hotels har vært foregangsbedrifter på det å brande seg selv som attraktive arbeidsplasser gjennom inspirerende kontorlokaler, merch eller samlinger som andre bare kunne drømme om at sin arbeidsplass gjennomførte. 

Med på festen var også som nevnt MASSIV Office Games med både PingPong, Beerpong, Mikado og Shuffleboard. Leker og konkurranser setter alltid en ekstra stemning over kvelden og skaper øyeblikk som både engasjerer og forener. MASSIV Office Games er en rekke varierte leker og spill som du selv kan velge mellom. Vi leverer alt utstyr, rigger opp og ned, samt kan levere personale til å håndtere de forskjellige stasjonene. 

Dagens soleklare vinner av lekene var Beerpong, kanskje ikke overraskende ettersom tema for festen var Oktoberfest. Tross alt, er det en ting som roper Oktoberfest er det jo det å drikke nettopp Beer(Øl). 

Stemningen var utvilsomt til stedet hele kvelden gjennom, med både sang og dans tok Øklands ansatte de sene nattetimer imot, mens vi i MASSIV kunne klappe oss på skulderen etter nok et vellykket event.

Ønsker du å høre hva vi kan gjøre på ditt kontor? Kontakt oss i skjemaet under og sammen skaper vi tidenes office party på din arbeidsplass.

EVENT MASSIV