Om magasinet Massiv

MASSIV er Norges eneste gratis livsstilsmagasin som tar opp konkurransen med kjøpemagasiner som Costume, Elle og Mann på innhold, annonsører og trykkvalitet.

Vi presenterer mote for han og henne, reiser, trender og mennesker på en annerledes måte, og gjennom våre unike distribusjonskanaler treffer vi en ung, urban og velstående målgruppe.

MASSIV skal alltid balansere mellom det kommersielle og det kreative, det kredible og det sjokkerende. Fristende å plukke opp, umulig å legge fra seg.

 

Bidragsytere

I MASSIV lar vi de som er eksperter innenfor sine fagfelt slippe til med pennen, og vi har flere profilerte og meningssterke redaksjonelle bidragsytere.

Moteskribent Nathalie Helgerud er et kjent navn i den norske moteverdenen, og hun har full oversikt over alt som rører seg der. Musikk- og filmredaktør Andreas Milde har over ti års erfaring fra musikkbransjen, og reiseguru Atle Hovde vet alt man trenger å vite om hvor og når man skal legge neste ferietur.

Sist, men ikke minst, så har vi med oss noen av de mest spennende og dyktige fotografene her til lands.

 

Hvorfor MASSIV?

MASSIV er eneste norske unisex mote-/livsstilsmagasin. Hos oss får du en unik mulighet for co-branding med en rekke andre sterke merkevarenavn. Vi har kvalitetsbevisste og kjøpesterke lesere som lar seg inspirere, og treffer like mange menn som kvinner. Dessuten har vi et bredt og velutviklet distribusjonsnettverk i Oslo og omegn.

MASSIV har ved flere anledninger skapt nasjonale «snakkiser» i riksdekkende medier – vi er et magasin som blir lagt merke til.

Image gallery could not load.
Målgruppen
MASSIV-leseren er mellom 25 og 39 år. Han/hun lar seg i stor grad bli inspirert av moter, trender, nye reisemål, mat/drikke og interessante personligheter. Dette er også hva vi skriver om.

MASSIV-leserne er svært kvalitetsbevisste, de er livsnytere og unner seg gjerne litt luksus i hverdagen. De er urbane, unge voksne som bor i og rundt hovedstaden og liker å holde seg oppdatert på hva som skjer i sitt nærområde.

 

Distribusjon

Ved valg av distribusjonspunkter legger vi vekt på at vi skal være der vi treffer en kvalitetsbevisst og kjøpesterk målgruppe.

Du finner MASSIV blant annet på Steen & Strøm, Eger, Karl Johan, Aker Brygge og butikker som Ferner Jacobsen, Tiger of Sweden, Follestad og Høyer. I tillegg distribueres MASSIV på utvalgte cafékjeder, gullsmeder, treningssentre, frisører, spa- og velværesentre og restaurantkjeder.

 

Noen av våre samarbeidspartnere

Tiger of Sweden, Volt, Ferner Jacobsen, Tommy Hilfiger, Sand, NIKOLAJ, Samsøe Samsøe, Eton, Pepe Jeans, Stenstrøms, Lacoste, Oscar Jacobson, Ben Sherman, Muchachomalo, Gant, Timberland, HUB, Hunter, Audi, Alfa Romeo, BMW, Porsche, David Andersen, Neerbye, Mestergull med fler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *