Helt utenfor boksen

Senterfesten til Strømmen Storsenter er en sagnomsust sammenkomst her på Romerike. Alle som jobber på Norges største kjøpesenter skal dit, og alle som kjenner noen som jobber der vil dit. Er det en fest på man ønsker å dra på om man tar E6 ut av Oslo, så er det altså denne.

På Strømmen hadde de et ønske om å gjennomføre denne fantasitiske festen i en litt ny drakt. Det er her vi i Massiv kom inn. For er det en ting vi liker, så er det en utfordring! For å kunne huse de 1.000 ansatte som senterkontoret ville ha plass til måtte vi tenke helt utenfor boksen, både fordi lokalet skulle ha nærhet til senteret, men også fordi senteret er kjent for å by på inspirerende opplevelser og det skal også gjelde for de ansatte. Valget var uortodoks, modig og ikke minst, utrolig festlig! Vi skulle sette opp sirkustelt på senterets parkeringsplass! (Saken fortsetter under bildene)

Fra en tom betong belagt plass, til det fantastiske resultatet vi endte med og tilbake til en tom plass igjen, alt på en uke. Utfordringen var massiv, heldigvis er vi gode på nettopp sånt.

Strømmen Storsenter Awards ble et fantastisk arrangement som engasjerte, inspirerte og forente de ansatte på det mange mener er Norges morsomste arbeidsplass. Med et gjennomgående tema, underholdning og et lite lass med overraskelser underveis leverte vi i Massiv en total-produksjon få andre nystartede byråer kan vise til. Det varmer et nyansatt hjerte, for det er den massive kjærligheten vi opplevde under og etter arrangementet som motiverer oss til å motivere andre. Som inspirerer oss til å tenke revolusjonerende, og som forener oss og våre kunder så vi i fremtiden kan tenke også utenfor denne boksen.

– Magnus Rebbestad, Salgsleder

EVENT MASSIV