[vc_row][vc_column][vc_column_text]I MASSIV skal vi motivere, forene og inspirere. Da er teambuilding et av de sterkeste virkemidlene. Og hva forerener vel en nasjon så mye som de olympiske lekene? Derfor gjorde vi en kreativ vri på kjente øvelser fra de elskede lekene. Med fokus på at man ikke skulle trenge å bli svett av noe annen årsak enn adrenalinet konkurranse i seg selv skaper. Dette klart vi til gangs, og sørget for at gjengen fra BDO kunne gå videre til banketten etter lekene uten å dusje.

Med pølsebuffet ved ankomst til arenaen fikk idrettsheltene fra BDO fylt opp energien før de skulle kjempe om heder og ære.[/vc_column_text][vc_gallery slides_per_view=»4″ images=»5236,5237,5238,5239,5240,5241,5242,5244″][vc_column_text]

Lekene

BDO har fra før av en sterk idrettsprofil i selskapet. De er kjent med BDO-mila for mange, samt at de sponser langrennslandslaget. Alt lå altså til rette for en gjeng helproffe amatører som skulle få boltre seg i de ulike grenene. Utøverne skulle gjennom syv øvelser som LAAAAANGRENN, KONG CURLING og PARALYMPICS.
Alle omgjort til øvelser som krever presisjon, samarbeid og effektivitet for å ta hjem gullet.

Til slutt stakk laget som hadde tatt navn etter vinternasjonen Norge av med seieren. Kanskje ikke veldig overraskende.

«Veldig bra at aktivitetene var såpass lavterskel at alle kunne være med. De var også lagt opp til at hele teamet måtte bidra.»

-Deltaker på BDO’s Olympiske leker

Nettopp aktiviteter som var enkle å gjennomføre etter en lang dag med workshops var ønsket til HR-avdelingen i BDO. Ansvarlig HR-Konsulent Marte Tvenge var tydelig i sin tilbakemelding i etterkant av lekene.

«BDO har vært storfornøyde med MASSIV som samarbeidspartner og arrangør av teambuilding.

De sørget for god stemning og mye latter når de arrangerte teambuilding som samlet våre ansatte på tvers av kontorer og avdelinger. Vi kan varmt anbefale MASSIV!»

Vi i MASSIV er ydmyke over så gode tilbakemeldinger. Vi er også stolte over at BDO’s internevaluering blant alle deltakere viser at 87,5% triller terningkast 5 eller 6 over teambuildingsaktiviteten.

Så 25 år etter at vi slo en god gammaldags floke på Lillehammer er ilden igjen tent og ulike bedrifter motiveres, forenes og inspireres som aldri før. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery img_size=»large» slides_per_view=»auto» css_animation_each=»true» images=»5217,5218,5219,5220,5221,5222,5223,5228″ css_animation=»fade-up»][vc_column_text]Ønsker du å arrangere teambuilding for din bedrift? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på disse, og en rekke andre aktiviteter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

EVENT MASSIV